Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Vaihtoehtoiset opiskelumuodot

Vaihtoehtoiset opiskelumuodot

Oamk kehittää yrittäjyyttä ja uuden liiketoiminnan syntymistä sekä tukee alueen yritystoiminnan uudistumista. Oamk tekee tiivistä yhteistyötä yrittäjien kanssa. Opiskelijat voivat opiskeluaikana kehittää, uusia konsepteja, tuotteita ja palveluita sekä uutta liiketoimintaa.

Business Kitchen

Business Kitchen on Oamkin ja Oulun yliopiston yhteinen kasvuyrittäjyyskeskus, jossa opiskelijat pääsevät jalostamaan yritysten liikeideoita ja kehittämään yritystoimintaa. Opiskelija voi valita opinnot osaksi amk-tutkintoaan.

Demola

Demolassa kansainväliset Oamkin ja Oulun yliopiston opiskelijatiimit kehittävät uusia ratkaisuja ja demoja alueen yrityksille sekä muille toimijoille. Opiskelija voi valita opinnot osaksi amk-tutkintoaan.

Lab-opetus

Oamk LABs on uudenlainen oppimismalli, jossa monialaiset ja kansainväliset opiskelijatiimit kehittävät uusia tuotteita ja palveluita oikeissa työelämän projekteissa. Oamk LABs on yhden tai kahden lukuvuoden mittainen. Oamk LABsejä on tällä hetkellä kolme Oulu DevLAB, Oulu EduLAB sekä Oulu Game LAB. GameLAB keskittyy pelisuunnitteluun tiiviissä yhteydessä peliteollisuuden kanssa. Muissa LABeissa pureudutaan muun muassa opetusteknologiaan, energiaan ja ympäristöön, terveyteen ja hyvinvointiin ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Avanto

Avanto Acceleratorissa opiskelijamme työstävät ideoistaan uutta liiketoimintaa. Avannossa on kaksi valinnaista ohjelmaa, joista voi valita toisen tai molemmat: Avanto-yrityshautomo tai Avanto-ideakiihdyttämö. Yrityshautomossa valmennus perustuu liikeidean pohjalta räätälöityyn suunnitelmaan, jossa työskennellään valmentajien kanssa. Valmentajat ovat Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston hnekilöstöä. Ideakiihdyttämössä työskennellään workshopeissa, joissa käsitellään liiketoiminnan kehittämisen kannalta keskeiset osa-alueet.